انتقاد صریح شاعر مشهور از سریال شبکه یک: «دلقکتر از معمای شاه، همین معمای شاهه»!
کلیدواژه ها:#، #Isna.ir، #ایران، #ایسنا، #تظاهرات، #زیبایی، #شاه، #مردم
عبدالجبار کاکایی - شاعر مشهور - از سریال « معمای شاه » انتقاد کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه « ایران » ، این شاعر معروف با انتشار عکسی از این سریال نوشت: « دلقکتر از معمای شاه ، همین معمای شاهه؛ نمایش پادشاه روانی و بیعقلی که حتی حفظ ظاهر هم بلد نیست ، لهله نوکری میزنه ، لفظاً توطئه علیه مردم را اعلام میکنه. نمایش بالیوودی زشت و زیبایی که تلاش میکنه به عوامزدگی دامن بزنه ، چشماندازی که سیمای رسمی از آن مردم رو رصد میکنه بیشباهت به تریبونهای وعظ سنتی و اتاقکهای قرائت بیانیه پایانی تظاهرات تشریفاتی نیست ، آدم بدهای این دوریال تلویزیونی بیگفتوگو گاو پیشانی سفیدند ، فهم نازل از شعور ملی و درک نارس از محیط ، اسباب اتلاف سرمایه شده است. چند قسمت را من از حیث کنجکاوی دیدم ، کاش میشد غرامت وقت تلف شده را گرفت. »
--- ---
...
موارد مشابه بر اساس تراکم کلیدواژه
سعودی هاو تلاش برای احیای آبروی ازدست رفته ...irinn.ir ۱۳۹۳/۰۹/۰۲ سیاست
این روزها سیاستمداران ریاض دست به ابتکار عمل و اقدامات جدیدی میزنند که هدف اصلی آن را باید احیای هژمونی منطقهای این کشور عنوان کرد. این تحرکات در س...ادامه مطلب»
جلسه اضطراری کمیته کاهش آلودگی هوای تبریز برگزار شد...ara-news.ir ۱۳۹۵/۰۳/۲۰ طبیعت
به دلیل غلظت آلودگی هوای تبریز، جلسه اضطراری کمیته کاهش آلودگی هوا روز چهارشنبه در فرمانداری این کلان شهر برگزار شد. به گزارش آرانیوز، فرماندار تبری...ادامه مطلب»
انتقال ۱۰.۵ میلیون یورو از پولهای بلوکه شده بانک ملت در اروپا به شعبه...sahm1001.com ۱۳۹۵/۰۳/۲۰ اقتصاد
مدیر شعبه بانک ملت در ارمنستان از وصول 10.5 میلیون یورو از پولهای بلوکه شده این بانک خبر داد. سید غلامرضا موسوی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگز...ادامه مطلب»
سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد کاهش شمار مبتلایان تب کریمه کنگو/ مردم نگ...isna.ir ۱۳۹۶/۰۳/۰۸ اخبار
سخنگوی وزارت بهداشت به مردم اطمینان خاطر داد که نگرانی خاصی در خصوص انتشار بیماری تب کریمه کنگو در کشور وجود ندارد. به گزارش ایسنا، دکتر ایرج حریرچی د...ادامه مطلب»
«هواوی» اتهامات آمریکا را رد کرد ...aftabnews.ir ۱۳۹۵/۰۳/۱۹ اینترنت-آی.تی
بزرگترین سازنده تلفن های هوشمند در جهان اعلام کرد که بر خلاف آنچه آمریکا مدعی شده، در خصوص ارسال و صادرات تجهیزات به سوریه و برخی کشورهای دیگر هیچ جرم...ادامه مطلب»